Tandlæge nær Viby – Besøg Langenæs Tandlægerne med fokus på kvalitet og personligt engagement

Hos Langenæs Tandlægerne tilbyder vi alle former for tandpleje og tandbehandlinger. Søger du en kompetent tandlæge nær Viby, så ser vi frem til at hilse på dig.

Bestil tid til et grundigt tandeftersyn nedenfor.

Adresse: Skanderborgvej 36, st. tv., 8000 Aarhus C

Vi gør en dyd af at skabe en behagelig og afslappet atmosfære, så du som patient kan føle dig tryg og godt tilpas. Skal du bruge en kvalitetsbevidst tandlæge nær Viby eller lokalområdet hertil, er du velkommen til at komme forbi.

Tandlæge nær Viby – Vi giver dig dit smil tilbage

Langelæs Tandlægerne nær Viby er din vej til en god oplevelse, da du her er sikret kvalitet til en god pris. Hos os er vi nemlig af den opfattelse, at tænder bør behandles med respekt og af professionelle og dygtige mennesker, da dine tænder er dit vigtigste samt smukkeste eje.

Leder du efter en tandlæge nær Viby, har du smerter i tænderne, eller har du af anden grund brug for en konsultation, bør du uden tvivl kontakte Langenæs Tandlægerne. Du vil med garanti få dit sunde og flotte smil igen, hvilket hænger tæt sammen med øget livskvalitet.

Høj kvalitet til en god pris

Vi er en tandlæge nær Viby, der sørger for at du får behandling af høj kvalitet, da vi her altid anvender de bedste materialer, så du som patient kan få en grundig og professionel behandling. Herudover foregår denne behandling i stille omgivelser med yderst afslappede og professionelle mennesker, så du vil føle dig godt tilpas, så snart du træder ind ad døren. Ydermere skal det også nævnes, at du hos os altid ved præcis, hvad der skal foregå, så du på den måde ikke møder nogen ubehagelige overraskelser. Hos os finder du markant lavere priser, sammenlignet med andre tandlæger i Aarhus og omegn.

Vi tager godt imod nye patienter

Er du interesseret i en behandling hos os, kan du enten vælge at booke en tid ved at ringe til os eller booke online via vores hjemmeside. Du bør desuden være opmærksom på, at såfremt du har tandlægeskræk, afsætter vi ekstra tid til din behandling, så du kan få en god oplevelse med vores dygtige og erfarne personale, der er uddannet til netop at håndtere dette.

Endelig skal det nævnes, at det er utroligt nemt at blive ny patient hos os, da vi blot indhenter dine røntgenbilleder og journaler fra din tidligere tandlæge, så vi på den måde kan være opdateret samt yde den bedste service ift. netop din situation.

Bestil tid til undersøgelse hos os

Hos os er der ingen overraskelser. Du ved, hvad der kommer til at ske, og du kender prisen. Vi presser ikke nogen til at få udført noget, de ikke selv vil eller har økonomi til. Vi har til gengæld lavere priser end langt de fleste tandlæger i området, hvorfor du trygt kan komme til os, når du søger en tandlæge nær Viby.

Besøg vores klinik på Skanderborgvej 36, 8000 Aarhus og Kontakt os for bestilling af tid på telefon 61 33 64 38 eller skriv til info@langenaestand.dk.

Book tid online? Det er nemt på vores bookingside:

Vi dækker ud over Viby også Langenæs, Harald Jensens Plads, Skanderborgvej og store dele af det øvrige Århus.