Personale

Hos Langenæs Tandlægerne lægger vi stor vægt på efteruddannelse, så vores medarbejdere altid er ajourført med nyeste behandlingsmetoder og udstyr. Det sikrer, at du som patient får den bedst mulige behandling.

 

Tandlæge & Klinikejer

Amela

Udlært på Aarhus Tandlægehøjskole i 2010. Ejer af klinikken siden 2017. Amela har løbende efteruddannet sig og har deltaget i flere kurser i både Danmark og udlandet.

“Jeg varetager behandling af alle aldersgrupper og alle tandproblemer, og er desuden meget trænet i at behandle patienter med tandlægeskræk. På den vis får jeg mulighed for at tilbyde det, som ligger mig meget på sinde – nemlig tandsundhed for alle.”

Tandlæge

Marie Louise

Ansat på klinikken i 2019. Udlært på Aarhus Tandlægehøjskole i 2012, og har løbende efteruddannet sig og har deltaget i flere kurser.

Marie Louise er trænet og erfaren i at behandle patienter med tandlægeskræk og børn. Med sin venlige og rolige væremåde får hun patienter til at føle sig trygge.

Marie Louise varetager alle typer af tandbehandlinger, herunder rodbehandling, kroner og proteser.

Tandplejer

Camilla

Ansat på klinikken i 2017.

Speciale i undersøgelser, tandrensninger, paradentose, tandblegning og bidskinner.

Med sin rolige natur og erfaring er Camilla særdeles god til at håndtere patienter med tandlægeskræk.

Camilla deltager regelmæssigt i relevante kurser.

Assistent

Nadja

Ansat på klinikken i 2017.

Nadja er en talentfuld klinikassistent, som med sin smilende natur får alle til at føle sig godt tilpas – både på klinikken og telefonen. Nadja assisterer ved operationer og alle former for behandlinger.

Nadja har løbende efteruddannet sig og er bl.a. specialiseret i tandrensning.

Assistent

Kirsten

Ansat på klinikken i 2004.

Kirsten er en fremragende klinikassistent, som med sin ro og sit smil får patienter til at føle sig velkommen og godt tilpas. Hun klarer alle typer behandlinger med stor rutine og sikkerhed.

Kirsten har løbende efteruddannet sig og har deltaget i flere kurser.

Klinikken dækker disse områder i og omkring Århus