Tandlæge ved Harald Jensens Plads med fokus på kvalitet og patientomsorg

Hos Langenæs Tandlægerne tilbyder vi alle former for tandpleje og tandbehandlinger. Søger du en kompetent tandlæge på Harald Jensens Plads, er vi lige i nærheden.

Bestil tid til et grundigt tandeftersyn nedenfor.

Adresse: Skanderborgvej 36, st. tv., 8000 Aarhus C

Vi gør en dyd af at skabe en behagelig og afslappet atmosfære, så du som patient kan føle dig tryg og godt tilpas. Skal du bruge en tandlæge på Harald Jensens Plads med fokus på kvalitet i både materialer og behandlinger, er du velkommen hos os.

Din kvalitetsbevidste tandlæge et stenkast fra Harald Jensens Plads

Når det kommer til kvalitet, går vi aldrig på kompromis med noget som helst. Det er en forankret del af vores arbejdsmæssige DNA, at vi udfører vores arbejde til perfektion, således at du som patient føler dig godt behandlet. Vi udfører behandlinger og tandeftersyn med omhu og minimal smerte. Hos os bliver du altid imødekommet af smilende personale, som er nærværende og personlige.

Vurderes det, at du skal have udført en behandling, tager vi en snak med dig om dine muligheder. Vi påbegynder aldrig noget uden dit fulde samtykke. Vi er af den overbevisning, at god kommunikation er den bedste vej til det flotteste resultat, som vi begge kan være tilfredse med. Vi er din kvalitetsbevidste tandlæge i Århus, som varetager dine ønsker og behov.

Bestil tid til undersøgelse hos os

Hos os er der ingen overraskelser. Du ved, hvad der kommer til at ske, og du kender prisen. Vi presser ikke nogen til at få udført noget, de ikke selv vil eller har økonomi til. Vi har til gengæld lavere priser end langt de fleste tandlæger i området, hvorfor du trygt kan komme til os, når du søger en tandlæge på Harald Jensens Plads.

Besøg vores klinik på Skanderborgvej 36, 8000 Aarhus og Kontakt os for bestilling af tid på telefon 61 33 64 38 eller skriv til info@langenaestand.dk.

Book tid online? Det er nemt på vores bookingside:

Vi dækker ud over Harald Jensens Plads også LangenæsVibySkanderborgvej og store dele af det øvrige Århus.