Tandklinik i Århus med fokus på kvalitet og oplevelse

[cmsms_row][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text]

Tandklinik i Århus med fokus på kvalitet og oplevelse

Hos Langenæs Tandlægerne er vi en tandlæge i Aarhus, der har fokus på kvaliteten af vores arbejde og derigennem give vores patienter en rigtig god oplevelse. Vi er en yderst kompetent klinik, som har mange års erfaring med alle former for tandlægearbejde. Se bl.a. nogle af vores efterspurgte ydelser:

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row][cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/3″][cmsms_button button_link=”https://langenaestand.dk/behandlinger/tandblegning/” button_target=”self” button_text_align=”center” button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Tandblegning[/cmsms_button][/cmsms_column][cmsms_column data_width=”1/3″][cmsms_button button_link=”https://langenaestand.dk/behandlinger/rodbehandling/” button_target=”self” button_text_align=”center” button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Rodbehandling[/cmsms_button][/cmsms_column][cmsms_column data_width=”1/3″][cmsms_button button_link=”https://langenaestand.dk/behandlinger/knaekket-tand/” button_target=”self” button_text_align=”center” button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Knækket tand[/cmsms_button][/cmsms_column][/cmsms_row][cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]

Vi tilbyder blandt andet lave tandeftersyn, tandrensning, rodbehandling, krone og broer, tandblegning og meget andet. Det vigtigste for os er, at vi leverer et flot resultat hver gang, som vores patienter bliver glade for, og her altid er et rart og imødekommende miljø, hvor man føler sig godt tilpas. Har du brug for en dygtig tandklinik i Århus, der formår at være tryghedsskabende og kompetent på samme tid, er vi det oplagte sted, når du skal bestille tid hos en tandklinik i Århus næste gang.

Book tid hos os – din tandklinik i Århus

Hos Langenæs Tandlægerne har du altid mulighed for at bestille tid, når du har brug for vores professionelle assistance. Vi er til for at hjælpe dig med at opretholde et sundt tandsæt, der holder i mange år, og derfor anbefaler vi også, at du løbende gør til tandeftersyn. Vi er din tandklinik i Århus, hvor du får nogle af skarpeste priser, da vi er væsentlig lavere end andre tandklinikker i Århus. Det ligger os meget på sinde, at du skal have en god oplevelse hos os. Derfor er målet, at du skal mærke så lidt smerte som muligt, så du føler dig sikker og afslappet. Hos os er der aldrig nogle overraskelser. Vi fortæller dig hele tiden, hvad der skal ske og hvorfor – og så får du naturligvis at vide, hvad det koster, før vi begynder.

Uddannet i at håndtere tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk? Så er du ikke alene. Fire ud af ti patienter er angst for at gå til tandlægen – og det vil vi gerne gøre noget ved. Derfor er vi særligt uddannede i at håndtere tandlægeskræk, så vi kan skabe et trygt miljø, der får dig til at slappe af. Vi er yderst professionelle i alle henseender, så du føler dig rigtig godt taget hånd om. Vi afsætter ekstra tid til din behandling, og vores rolige, smilende og altid rare tandlæger og klinikassistenter vil tage sig godt af dig. Bestil tid her hos din tandklinik i Århus – nemlig hos Langenæs Tandlægerne – hvor vi altid leverer tandlægearbejde i høj kvalitet med de bedste og meste holdbare materialer.

Ring mig op

Ønsker du at blive ringet op, så indtast dit nummer nedenfor. Vi vil ringe dig op så snart det bliver muligt. Tak.

[contact-form-7 id=”761″ title=”Ring mig op formular”]

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]

Husk, når du besøger os

– Gratis parkering
– Afslappet stemning
– Gode priser
– Høj kvalitet
– Ingen overraskelser

5 af 5 stjerner på TrustPilot.

Læs vores kunders omtale af os her.