Forside » Behandlinger » Tandretning

Tandretning

Drømmer du om et pænere smil eller en bedre funktion af dine tænder, men orker du ikke de traditionelle “togskinner”?

Vi er certificeret i at rette milde tandstillingsfejl med gennemsigtige skinner, som typisk passer bedre ind i hverdagen for voksne.

De gennemsigtige aftagelige skinner skal anvendes 22 timer i døgnet, men skal tages ud ved spisning og tandbørstning.

De individuelle skinner klikkes typisk på tænderne både i overmund og undermund og ligger et lille tryk på tænderne, som langsomt vil bevæge disse til en mere fordelagtig position. Skinner skal typisk skiftes hver 14. dag og man skal forvente besøg på klinikken 1 gang om måneden.

Behandlingsperioden vil afhænge af, hvor god du er til at få brugt skinnerne, din tandstillingsfejl og hvor nemt dine tænder flytter sig, men kan i mange tilfælde gøres på under 12 måneder.

Som medlem af Danmark får du lidt tilskud til tandretning.

Retentionstråde (tynd ståltråd) placeres på fortændernes bagside efter endt tandretning, hvor de gerne skal sidde livslangt, for at holde tænderne i den nye position. Disse kan evt. suppleres med en skinne til natbrug.

Bestil en gratis forundersøgelse, hvor vi kan vurdere om dette er en løsning for dig, eller om du er bedre tjent med at få rettet tænderne ved en specialtandlæge, for så henviser vi gerne hertil.

Prisen vil typisk være ca. 30.000-35.000 kr.

Kontakt os gerne for uforpligtende samtale.

Husk, når du besøger os

– Gratis parkering
– Afslappet stemning
– Gode priser
– Høj kvalitet
– Ingen overraskelser

5 af 5 stjerner på TrustPilot.

Læs vores kunders omtale af os her.