Forside » Behandlinger » Tandblegning

Tandblegning

Hos Langenæs Tandlægerne tilbyder vi skånsom tandblegning i Århus. Tandblegning er en kosmetisk behandling, der i visse tilfælde kan være fagligt indiceret grundet tanddannelsesforstyrrelser, som har resulteret i skade på emaljen. Langenæs Tandlægernes tandblegning gør op med disse skadende behandlinger. Vores tandlæger har stort fokus på at yde så skånsom og effektiv en behandling som muligt. Her er nogle informationer om, hvordan vores behandlingen foregår:

  • Blegeskinnen fremstilles individuelt.
  • Anvendelse af blegeskinne: Blegegel svarende til størrelsen af et tændstikhoved sprøjtes i skinnen ud for hver tand.
  • Skinnen placeres i munden på rene tørre tænder og overskydende blegemiddel tørres af med en serviet, så det ikke berører tandkødet eller synkes.
  • Patienten må ikke ryge, drikke eller spise med blegeskinnen i munden.
  • Efter blegning børstes blegegel væk med en tandbørste fra både tænder og skinne uden anvendelse af tandpasta. Skinnen opbevares fugtigt i en æske mellem hver blegeseance.
  • Der bleges om natten i en periode på 1-3 uger. Ofte vil et godt blegeresultat opnås efter 1-2 uger.

Hurtig, effektiv og skånsom tandblegning i Århus

Vi tilbyder professionel tandblegning, hvor behandlingerne vores tandlæger udfører, ikke er farlig. Grunden til at vores behandling ikke er farlig, er fordi vores blegegel ikke indeholder syre, men derimod hydrogenperoxid (H2O2) som aktivt stof. Vores behandling er derfor mere blid for dine tænder end andre tandblegninger. Der sælges en del blegemidler i håndkøb, som ikke indeholder H2O2, men uden der angives, hvad det aktive blegende middel er. Desværre har flere af disse produkter vist sig at indeholde syre som konserveringsmiddel. Dette kan medføre ætsninger på tandoverfladen. De efterfølgende konsekvenser af beskadiget emalje inkluderer bl.a. større tendens til huller i tænderne. Langenæs Tandlægerne har som primært fokus at tilbyde en hurtig og effektiv behandling, der både er effektiv og skånsom for tænderne. Se oversigten over vores priser her

Husk, når du besøger os

– Gratis parkering
– Afslappet stemning
– Gode priser
– Høj kvalitet
– Ingen overraskelser

5 af 5 stjerner på TrustPilot.

Læs vores kunders omtale af os her.