Finansiering af din tandbehandling

Finansiering af din tandbehandling

Vi har stor forståelse for at regningen for en tandbehandling nogle gange kan virke voldsom, og at det til tider kan være fordelagtigt at dele betalingen op i mindre bidder.

Hos Langenæs Tandlægerne samarbejder vi derfor med Denti om at tilbyde dig muligheden for at dele tandlægeregningen op i mindre bidder.

Hurtigt og nemt

Det tager under 2 minutter at oprette en gratis og uforpligtende kreditaftale, og kan klares alene ved brug af NemID. Under oprettelsen angives blot den ønskede kreditramme og tilbagebetalingsperiode, og på baggrund af de økonomiske oplysninger som automatisk hentes SKAT, vil Denti’s kreditmotor sammensætte et attraktivt lånetilbud.

Ønsker du at benytte dig af tilbuddet, oplyser du blot vores medarbejder om at du gerne vil betale via Denti. Herefter vil du i løbet af et øjeblik modtage en e-mail og en sms med et link til at godkende betalingen – simpelt og nemt!

Du behøver ikke kende den præcise pris på behandlingen

Udover en lav rente og nem og hurtig ansøgningsproces, er det værd at bemærke at den kredit du får hos Denti er en såkaldt kreditramme. Det vil sige at du kan ansøge om en kredit selvom du endnu ikke kender den præcise pris for tandbehandlingen.

Ansøger du fx om en kredit på 25.000 kr. hos Denti, men din tandbehandling ender med kun at koste 20.000 kr., så betaler du kun renter og afdrag på de 20.000 kr.

Fordele ved Denti

  • Du får svar på din låneansøgning med det samme
  • Der er ingen skjulte omkostninger
  • Du får en fast lav rente
  • Pengene trækkes automatisk
  • Pengene udbetales direkte til klinikken

Du kan altid fortryde

Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

Denti godkender over 90% af alle ansøgninger, men for at blive godkendt er det dog et krav, at er fyldt 18 år og bosat i Danmark, samt at du ikke modtager kontanthjælp eller er registreret i RKI eller andre lignende skyldnerregistre.

Opret en kreditaftale